Tagboard

posted on 04 October 2011 10/04/2011 05:48:00 AM


Piwiiiiiit semua nyaa :)

Hari ni first day batch 96 exam PMR aite ? Good luck and all the best yaww :) 
For him , jawab leklok eyh ? kalau takleh jawab , please terbayangkan muka saya yg comel ni , sure awak boleh jawab sayang . haha #sila tadah baldi :D

Okay abaikan ==

Ni ada story hot lagi debommm lah >.<

Aku dah mula rase annoying kat hamba Allah ni . Of course lah dia ni 'LELAKI' as known . At first kenal dia , okay lah . cool jea kan . tak rapat mane pun lah . dia senior aku kat sch . but lately , aku dah rase menyampah tahap gaban ngan manusia bin hamba Allah ni . 

Aku and da geng , biase lah . friendly tak betempat kan . habes semua org aku and da geng senyum . haha 
So , bila dh jumpa ngan manusia bin hamba Allah ni , memang senyum ah kan . tak senyum kang , cakap sombong ape bagai . But , bila dah senyum , lain pulak jadiknyaaa == Aku rasa mamat ni dah perasan dia cute kot . haha #sorry to say dude . awak memang sangat gedik bila tengok saya and da geng . 5meter lagi awak dh senyum lebar lebar smpai telinga membuatkan kiteorang rasa nak muntah and so on . bayangkan , rasa meluat and menyampah menjadi satu . macam macam lah kiteroang ni rase . ee geli lah .

Yang aku segeli gelinya , boleh pulak dia cakap dia sayang aku ? heiiii , wattafish man ? aku pantang lah orang yg aku tak suka , duk bersayang sayang ngan aku doh == serious menyampah ngan beruang jadian ni . haihh >.<
Kenapa lah dia ni satu sch ngan aku == hihi . 

Eh telajak pulak . hamboii , panjang bebeno entry aku mlm ni . ngehngeh ~ 

P/S : kan best boleh terus terang ngan mamat ni yang aku tak suka pangai gedik dia tuuuu ==''

kbye



← older newer →
welcome
about the owner
People love call me Aisyah. Was born on 1995. Allah servant. Love my family, Aniff gedik and friends. Follow button on the header. Thanks xx :)
Credits
Appreciation is always the best
Template handcoded by Twentyonekisses.
Banners from Fairycandlesxo.
Colors by Elseven.