Tagboard

malam ni aku dapat DUA bnde --''
posted on 02 June 2011 6/02/2011 10:55:00 AM
hey peeps .
malam ni kan , aku dpt 2 bnde duhh . 
nk tahu ? teka lah ! 
sape dpt teka , aku bagi tahi hidung masin sorang satu . mahu ? haha *pengotoq !

first is , aku dpt new PASHMINA ! yeay ! suke gilaa tahu ?
esok konfem aku melaram ngn pashmina neyh . hehe . kalo bigboss aku tahu , mmg sah-sah dapat semburan beracun free of charge . ngehngeh ~
BTW , thanks much for my lovely sista ! sbb dh kasik aku bawak blik pashmina yg aku mmg nk sblum nih .
harga dia TUUTT . biarlah rahsia . 
sayang you lebih lah 


pashmina aku tu , sejibik cani ! 

okay . second is , mlm ni aku dpt MALU ! grhhh ~ malu gilaaaaa bavi dohh .
sumpah lpas ni aku xkan hantar pape pun kt wall dia atau kat im . 
serious aku malu gila bavi malam ni . Tuhan jea yg thu mlu aku tu byk mana .
hmm . nk bt cane kan ? orang tak sudi . aku sape nk maen paksa-paksa ngn dia ? tape , nanti saye buat lagu khas untuk awak ! :) esok esok ,bila saye dh besar , saye kelek justin bieber dpn mate awk , bia mata awk besar dari bola , okay ? mase tu jgn nk terkejut mcm kucing sudah lah . ==''


urghh . sedih gilaa ah .
muka aku mase sedih , cenggini lah kalo nak tahu . :C

aku rase mcm nk ttup muka aku smpai stengah bulan !

dik dik , kaka nk pinjam kjp topeng batman tu . nk buat alas muka sbb malu ~

k dh ! x yah buat muka sruh orang bg penyepak !
better you shut off your mulut !
kbye !


← older newer →
welcome
about the owner
People love call me Aisyah. Was born on 1995. Allah servant. Love my family, Aniff gedik and friends. Follow button on the header. Thanks xx :)
Credits
Appreciation is always the best
Template handcoded by Twentyonekisses.
Banners from Fairycandlesxo.
Colors by Elseven.